Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Det Danske Drengekor

Dato
Søndag d. 11. december 2022, kl. 16:00
Sted
Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Medvirkende
Det Danske Drengekor, under ledelse af Emil Ritter
Pris
100,- (børn under 12 år, gratis adgang)

Jul i lys og mørke

Det Danske Drengekor byder velkommen til en stemningsfuld julekoncert med de skønneste danske julesalmer og engelske carols. 

Vi har i år valgt at bygge koncerten op som en mosaik, hvor sangene bliver bundet sammen af tekster af H.C. Andersen, der alle handler om lyset og mørket og vores alle sammens jul.

Man kan til koncerten nyde, når drengene synger både dansk, engelsk, svensk og latin, både klassisk og populært, gammelt og nyt.

Også korskolen med drenge helt ned til 6 år, samt Det Danske Drengekors ”gamle garde” i mandskoret deltager i koncerten.

Koncerten dirigeres af Emil Ritter og der afsluttes med en fællessalme, hvor publikum, som traditionen foreskriver, får lov at synge sammen med drengekoret.

Om koret:

Det Danske Drengekors koncertkor er et højt profileret kor, der består af drenge i alderen 9-14 år.

Gennem sit virke ønsker Det Danske Drengekor at skabe store musikalske oplevelser for små korsangere- på højt niveau. 

Koncertkoret optræder med et bredt repertoire i samarbejde med mange forskellige partnere, f.eks. til kirkekoncerter, i tv-shows, reklamefilm og ved større events. 

Siden 1983 har koret haft et fast samarbejde med Det Kongelige Teater, hvor Det Danske Drengekor er fast leverandør af drenge som korsangere og statister til fortrinsvist operaer.

Korets særlige kendetegn er den danske sangskat, både med traditionelle og nykomponerede melodier.

Det Danske Drengekor har også en korskole, hvor drenge helt ned fra 6-års alderen inviteres til at lære at synge og indgå i det særlige musikalske fællesskab og dannelsesprojekt, som et drengekor kan tilbyde. 

Koncertkorets faste dirigent er Emil Ritter

Emil Ritter har siden 2015 været dirigent for Det Danske Drengekor, hvor han også fungerer som arrangør og komponist.

Emil er uddannet sanger fra DKDM og har sideløbende med sin dirigentkarriere, sunget i en lang række kor og ensembler, bl.a. DR vokalensemblet, Holmens Kantori, og Holmens Herrekvartet.