Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Come Sunday – Orgeljazz i kirken

Dato
Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 19:30
Sted
Helleruplund Kirke, Bernstorffsvej 73, 2900 Hellerup
Medvirkende
Come Sunday: Kjeld Lauritsen på hammondorgel, Jan Harbeck på saxofon og Espen Laub von Lillienskjold på trommer
Pris
Gratis adgang

En jazzkoncert med Hammondorglet i centrum. Musikken spænder fra Duke Ellingtons Sacred Concerts til smukke ballader og danske sange. Jazz med respekt for kirkerummet og tilpasset kirkernes særlige akustik.

Organisten Kjeld Lauritsen er en af pionererne inden for orgeljazz i Danmark og har bl.a. indspillet en række CDer i eget navn og med The Organizers. Tenorsaxofonisten Jan Harbeck modtog prisen for årets jazz CD i 2009 for balladealbumet “In the Still of the Night”. Hans lyriske spil høres desuden med Monday Night Big Band, Ib Glindemanns Orkester og mange andre. Trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold  er garant for at musikken swinger – også i pianissimo. Har spillet i en årrække med bl.a. Lillian Boutté, Klüvers Big Band, Matthew Herbert Big Band og Willy Egmose Trio.

Anmeldelse fra Kalundborg Folkeblad 28. feb. 2011.”Orgeljazz i kirken – smukt og swingende.Det var rendyrket nydelse fra ende til anden, da hammondjazz-kongen Kjeld Lauritsen og trio søndag rykkede ind foran alteret i Nyvangskirken i Kalundborg med stort Hammond A100 orgel (fuldt pedalspil og roterende Leslie-højttaler), et styk jazz-trommesæt og én tenorsaxofon. Brugt på Kjeld Lauritsens ferme, elegante, modellerende facon, er orgelet en kæmpegevinst, når musikken skal have et touch af det kirkelige.”