Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Helleruplund- træf. Kaffe, kage og hyggeligt samvær

 

Helleruplund-træf, er hygge og samvær. En dag, hvor man mødes til en virkelig god omgang snak udover kaffe og god kage. Det skal være jer, der møder frem, der skal bestemme om de enkelte tirsdage skal have et særligt indhold udover den for alle vigtige snak og det at mødes. Et er dog sikkert. Man kan altid møde op, alene eller med andre. Med lyst til at snakke eller lytte. Her er plads til latter og tåre, eller begge dele på en gang. Vi mødes, fordi vi holder af at se andre mennesker og hygger os i fællesskab.

Vi håber meget at du har lyst, mod og mulighed for at være med i det første Helleruplundtræf Tirsdag 29. august 2023 kl. 14.00 – kan du ikke denne første gang, så kryds tirsdagene 26. september, 31. oktober og 28. november af i din kalender og starttid er fast kl. 14.00.

Du skal ikke melde til eller fra – er du i tvivl om noget, så kan du altid ringe til kirkekontoret – telefonen på nummeret 39 62 17 60 er åben kl. 10-12 tirsdag-fredag. Håber at møde jer 29. august kl. 14.00 i Sognegården.

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen præsterne, personalet og menighedsrådet i Helleruplund Sogn

Kommende datoer for møder i Helleruplund-træf